Kinderopvang De Dartel heeft een zeer betrokken oudercommissie

 

Oudercommissie

Begin dit jaar kwam het verzoek van de Dartel voor het samenstellen van een nieuwe oudercommissie. De oude oudercommissie nam afscheid en met maar liefst 8 nieuwe aanmeldingen is de nieuwe oudercommissie een feit. 

De oudercommissie bestaat uit een aantal ouders van het kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang. Wij vertegenwoordigen alle ouders van de kinderen die bij de Dartel worden opgevangen. Het doel van de oudercommissie is om in samenwerking met de Dartel de kwaliteit van de opvang te behouden en verbeteren. De oudercommissie adviseert gevraagd en ongevraagd over de adviesonderwerpen die in de Wet kinderopvang zijn vastgelegd. Tijdens vergaderingen worden adviesaanvragen behandeld en worden adviezen geformuleerd. De notulen van onze vergaderingen liggen ter inzage bij de Dartel. 

Actueel: per 1-1-2018 is de wet IKK in werking getreden, dit is nieuwe wetgeving voor de kinderopvang. Deze nieuwe regelgeving is opgenomen in het pedagogisch beleid van de Dartel, welk op korte termijn beschikbaar zal zijn op de website van de Dartel. Als je vragen of opmerkingen hebt voor de oudercommissie dan kun je deze sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 Ouderlogin 


 Inschrijven 

 

 

Kindcentrum De Dartel

Petra Kappetein

071 - 541 3910

 

 

Hoofdstraat 84

2351 AM Leiderdorp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.