Formulier AVG

AVG

Vul de namen voor al je kinderen bij de Dartel in, zodat je het formulier maar 1x hoeft in te vullen.

Naam kind(Vereist)
Naam kind
Naam kind
MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ
De tijden waarop mijn kind verschoond is en gegeten heeft mogen genoteerd worden op het bord in de groepsruimte.(Vereist)
In de groepsruimte hebben we een groot whiteboard hangen. Daarop noteren we aan het begin van de dag de namen van de kinderen die komen spelen. Gedurende de dag houden we bij op welk tijdstip het kind is verschoond of naar de wc geweest is, of er dan alleen geplast was of ook gepoept. Voor onze jonste kinderen die nog niet mee gaan in het ritme noteren we hoelaat en hoeveel zij een fles gedronken hebben en eventueel het fruithapje/tussendoortje/brood. En er is ruimte om bijzonderheden kort te noteren. DIt bord gebruiken wij al jaren zodat we allemaal goed op de hoogte zijn van de verorging van de kinderen en aan het eind van de dag een goede overdracht aan ouders te kunnen geven. Helaas geeft de huidige AVG regeling aan dat we deze kindgegevens niet meer zomaar op het bord mogen noteren. Daarom vragen we nu je toestemming, zodat we ons fijne bord kunnen blijven gebruiken.
Mijn kind mag op de verjaardagskalender: een foto aan de muur met naam en datum.(Vereist)
Ik ontvang graag foto's van mijn kind via Whatsapp.(Vereist)
Mijn kind staat op een foto samen met een ander kind. Deze foto kan verstuurd worden naar de ouders van het andere kind.(Vereist)
Foto's van mijn kind mogen op de website.(Vereist)
Ingevuld door(Vereist)

Copyright © 2024 - Kinderopvang De Dartel // Algemene Voorwaarden